Alla inlägg under maj 2012

Av Camilla Danielsson - 7 maj 2012 11:53

I lördags vankades det bröllop för min barndomkompis Stina och hennes fina Martin   !

Hade på mig mina nya kläder och det blev så bra! Klänningen gick i puderrosa, paljetter i lite gråaktigt upptill, ett svart band under byster och sen puderrosa volanger hela vägen ner till knäna. Dock var det bara tunna axelband så jag hade en svart trekvartsarmad bolero över. Till det ett par gråa högklackade sandaletter (gick igen väldigt bra i paljetterna!) Blev riktigt bra ihop!

Mamma passade barnen här hemma hos oss och pappa var chaufför! Smidigt!

Viglen var så fin! Fin, högtidsfull med ändå avslappnad och rolig! Perfekt helt enkelt!

Sen gick vi till Särö golfkrog och åt middag. Till förrätt var det någon slags kavringbotten och på den en "boll" av skaldjursmousse och lax runt om. Till vramrätt fick vi ankbröst med mandelpotatispure (mos) och apelsinsås, underbart gott! Sen blev det kaffe och tårta! Och SEN...sen drog partyt igång! Fri bar är trevligt   

Blev många goa drinkar    (dessvärre en del shotar med...) dans, skratt och flams! Ett helt fantastiskt bröllop! Fint, vackert, gott och hysteriskt kul! Me like!!!


På söndagen likade jag det inte lika mycket   Var bakis så det vilade om det! Jag tyckte mest synd om våra barn, men de var så glada för plötsligt fick de spela typ hur mycket det ville! Hahaha, kanske är tur man är lite sträng med spelandet annars.

Tog mer än halva dagen innan jag blev människa igen! Jag är helt klart för gammal för detta! Får nog lära mig det en gång för alla! Men det är så kul när man väl festar på, så man glömmer liksom det!

Hugo hade fotboll på kvällen, årets första träning, han var så glad!

Efter den grillade vi och sen däckade trötta familjen!

Av Camilla Danielsson - 4 maj 2012 21:03

Igår höll jag oss hemma (alltså jag och Abbe, de andra var på skola, dagis som vanligt) så han fick sova middag och äta ordentligt. När han sov gick jag ut på altanen och solade, somnade tom en stund där i solgasset! Underbart väder!!!

Tog oss en promenad och hämtade Hugo, Abbe gilllar att gå!

När vi kom hem igen packade jag iordning skötväskan, vi väntade in Victor som var på väg hem från skolan och sen körde vi till Kungsbacka. Tog en snabbfika hos mamma och sen lämnade jag barnen där och åkte och klippte mig och gjorde slingor. Hon klippte det rätt kort, är någoin cm under örat nu, och slingade det ljust. Blev jättebra, är supernöjd!!! Åkte och hämtade barnen och körde sen hem.

Vi grillade flintastek till middag, blev lite sent på kvällen, men gott var det!


Idag var ju Hugo ledig. Fick besök i förmiddags av Carolina och Mine. Fikade, pratade och barnen lekte och busade. Mysigt!

Åt lunch när de åkt hem, sen fick Abbe sova och Hugo gick till grannen och lekte.

Släöngde ihop en pasta med krämig sås (bacon, lök, färska champinjoner, creme fraich bla) till middag innan vi skjutsade Victor till fotbollsträning och Robin till sin samling. Sen körde jag hem igen, orkar inte stå och kolla på alla träningar. Var dock "tvungna" att åka ner kl.18 för då började Robins match (och Victors träning slutade) stog och frös och kollade på en bra match, som dessvärre slutade med förlust 0-2, men vilken skillnad det blivit på laget! Grym framgång!

Åkte hem och gav barnen lite kvällsmat, la Abbe och nu kollar vi på Hockey vm och äter chips (eller familjen kollar på hockyn, jag äter, hehehe)

Av Camilla Danielsson - 2 maj 2012 22:03

Det blev visst en lite blogg paus! Dagarna rusar på i 110 och vissa saker hinns tyvärr inte med, men nu är jag tillbaka! Skärpning Camilla!

Ja, loven är slut och så även april!

Har tillbringat en helg i Malmö, ihop med två andra par, alla utan barn! Shopping, god mat, strålande sol och festa stod på schemat och det lyckades vi uppfylla, hihihi. En underbar weekend!

Annars har det inte hänt så mycket, skola, dagis, fotboll, läxor, städa, tvätta osv osv.


Idag och igår hade vi ju underbart vårväder! Eftersom vi spenaderade gårdagen på GeKås, (köpte bla en ny snygg, grå kostym till Stefan, vår jacka till mig, skolväska och gympapåse till Hugo, kläder till Abbes 2 årsdag, presenter till öppna förskolefröknarna, dagisfröknarna, kalaspresenter till Almer och Mine och en massa annat kul!) så fick vi ju ta igen solandet idag  


Började dagen med öppna förskolan. Sista gången   sen är det sommarlov och när det startar igen går Abbe på dagi och jag i skolan. Usch så sorgligt!!! 

Hade en supermysig förmiddag!!! Sjöng alla Abbes älskliingssånger, han gjorde rörelser, sjöng med, dansade och hade så kul!

Sen gick Carolina & Mine, Joefin, Almer & Vidar och jag & Abbe till lekplatsen där vi hade picknick. Abbe åkte rutchkana, karusell, gungade och hade kul! Mine sov i vagnen och Almer var trött så han fick leka ensam, men får han bara avara ute så är han så nöjd så nöjd!

Tog en promenad bort och hämtade Hugo och sen gick vi hem så Abbe fick sova middag. Vi andra gick ut på altanen och njöt av solen!

Stefan kom hem sent, han hade möte på banken och sen skulle han klippa sig.

Robin hade fotboll, jag gjorde mat, läxor, handlade osv. En dag går fort!

Nu är det snart läggdax! Klockan ringer 7 imorgon igen! Rise and shine!


Tidigare månad - Senare månad

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23 24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards