Alla inlägg den 13 mars 2012

Av Camilla Danielsson - 13 mars 2012 21:39

Idag hade Carolina & Mine och Lasse & Almer bestämt att träffas på Stättared (en 4 H gård i närheten) och ha knytkalas picknick   . Carolina skulle ha med engångsgrill och dricka, Lasse korv och bröd och jag kaffe och kaka. Höll på att packa som bäst när jag ser att jag fått ett sms av Carolina. Hon hade ett besök inplanerat på MVC (inskrivningen dessutom) som hon missat så hon kunde inte komma. Fick lägga på ett kol och packa dricka, muggar och körde via affären och köpte en grill, så hennes grejer kom med ändå.

Vi hade en supermysig dag. Kollade på hönorna, tupparna, kaninerna, hästarna, grisarna (Lidingösvin, gignatiska!!!) getter, får   , 4-hjulingar och allt annat kul som finns där! Grillade korv och bröd, drack kaffe och åt chokladmuffins med hallon och Brysselkex, mysigt värre. Sparkade boll och lekte på en hästkärra.

Körde förbi dagis och hämtade Hugo (lite tidigare, men Abbe var ju så trött) hem, Hugo packade in alla grejer (min hjälpsamma kille!) och jag tvättade av Abbe och la honom.

Fick hämtat Robin, Victor, Albin och Isac i skolan (de skulle vara här idag istället för fritids), gjorde mellanmål, fixade fika, röjde i köket, dammsög, tvättade, sorterade papper, skickade ut alla barn i det underbara vädret. Frida kom hit och var med Robin, Hugo lekte med Albin, eller ja hela trädgården var full med barn om lekte, bråkade, lekte, tjaffsade...precis som det skall vara (?)   

Jag körde till affären och fyllde på med tråkiga, behövliga produkter. Grillade kycklingfilé till middag, gott!

Nu är läxor gjorda, barn duschade och lagda (är skönt att man är 2 vuxna på kvällarna!)  jag lappar lite framför tv:n innan det återigen är dax att gå och lägga sig!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards