Alla inlägg den 23 februari 2012

Av Camilla Danielsson - 23 februari 2012 21:12

Hade klipptid för de 3 stora i morse. Skulle till kungsbacka till en frisörskola som har salong. Lite billigare så.

Killarna hoppade glatt upp i sina stolar, vi förklarade hur de skulle ha det, eleverna fick hjälp och vägledning av sin lärare. Två av elevrna var verkligen jättesöta, pratade med barnen och lyssnade (kanske dock mer på barnens önskemål än mina) men en av dom sa inte ett ord på hela tiden och var extremt osäker/okunnig. De blev väl fina i håret, men man ser inte så mycket att det är klippt, ändå bad jag om att de skulle ta mer   Tog ju ett bra tag eftersom de var just elever, vilket absolut inte gjorde någonting, förutom att Abbe tyckte det var lite trist till slut, så jag hade liksom inte tillfälle att stå vid varje barn och granska klippningen heller.  Jaja, det blev väl lite kortare i alla fall. Kommer inte att gå dit igen dock. Sne fick jag betala fel också, 3:e årselever kostade 150 kr/barn och 2:a årselever 100 kr/barn. Jag hade blivit tilldelad 2:a årselever (ena sa t.o.m att hon gick i tvåan) men fick ändå betala 450 kr istället för 300. Får väl ringa och fråga om detta imorgon, tycker bara det är så himla pinsamt! Hade de blkivit jättebra att hade jag inte brytt mig, men nu känns det som jag får klippa om dom om några veckor igen.


Åkte sen hem till mamma, blev bjudna på färska frallor, gott pålägg och kaffe. Lite fika på det också (smakade dock bara på Abbes lite)

Sen åkte vi till Ica Maxi och handlade lite, de hade bra erbjudnade på blöjor så det gäller att passa på  

Hem igen, barnen lekte vi googlade på restauranger i Helsingborg (efter mycket om och men fick vi bokat en som verkade vettig) sen var barnen både högt och lågt och Abbe toktrött, så vi gav oss ut i det underbara vårvädret och gick till lite olika lekplaster. Abbe somnade så gott i sin vagn med en gång.

Han sov vidare ganska långt efter vi kommit hem. Hann både börja och bli klar med middagen innan jag väckte honom. Åt där, fikade igen (galet, jag vet, denna gången slank det ner ½ negerboll)

Efter ytterligare lite lek lörde vi hem.

Stefan hade åkt iväg på möte på motorklubben så jag bar in maten, väskorna och barnen sen fick de leka. Försökte få i Abbe lite mat, men det var lönlöst. Han har ätit extremt dåligt nu i 2 dagar!

Kollade lite på Tv, sen la jag Abbe, de andra var uppe en timme till.

Nu ligger alla i sina sängar, men Abbe VÄGRAR sova!! Blir tokig! Visst sov han middag senare än vanligt idag, jag vet att det påverkar! Men nu är han toktrött! Jag är toktrött och har verkligen inte tålamod till detta! Bara att bita ihop!

Har tröstat mig med lite Apelsinkrokant, bara för att  


Ovido - Quiz & Flashcards