Alla inlägg den 28 februari 2012

Av Camilla Danielsson - 28 februari 2012 21:23

Kors vilken dag, det har gått i ett!

Lämnade barn på dagi och skola, hem och åt frukost och en åkte Abbe och jag hem till Madde där vi blev bjudna på lyxfika och Abbe fick jagat deras stackars katter   Nej han var faktiskt riktigt snäll mot dom (bara vår stackars Gais som får allt)  dom har två katter, om fortfarande inte är så stora, så de lekte ju massor med varanndra och Abbe tjöt av skratt!

Åkte hem gav honom lunch och sen fick han sova. Skulle baka muffins och lägga på kakfaten jag skall ge Camilla i present, testade ett nytt recept och det blev katatrof!!! Vette tusan vad som var fel, det kändes som ett konstigt recept och det var det, fick slänga allihop  

Gav barnen lite mellanmål och sen slängde vi oss i bilen och åkte till vårdcentralen och barnen fick den andra Twinrix sprutan! Hemska pengar!!! Men barnen är sååååå duktiga! Går om ett löpande band!

Stefan åkte hem med Hugo och Abbe, medans jag tog Robin och Victor och körde till Gekås!

Fick köpt 2 solskydd, after sun, badskor till Hugo och Abbe (rea, så 10 kr/st) ansiktsvatten, bomull, deo, tandborstar, tandkräm, schampo, tvål, 3 par skidhandskar (även de på rea, 10 kr/st) leksaker att ha på planet (rittavla, stickers mm) 3 par snorkel och cyklop, böcker jag skall ha med mig, kattmat, väska (typ kötväska i lite mindre modell) mentos att tugga på vid start/landning, godis och kakor att lägga på Camillas kakfat och lite annat smått och gott, tror det landade på 1400 idag, helt ok.

Åkte hem och åt hemmagjorda klyftpotatisar, kotletter och vildsvinskotletter, wookgrönaker och beasås som Stefan fixat och redan ätit med de två små.

Nu ligger alla barnen (och Stefan med) de två små sover men är lite mer tveksam till de andra två   

Ovido - Quiz & Flashcards