Alla inlägg den 2 september 2011

Av Camilla Danielsson - 2 september 2011 20:52

Var så trött igår så det blev tidigt sänggång istället för bloggande!

Abbe sov ganska bra första natten i egen säng. Han vaknade vid 2 då gav jag honom nappen, men efetr några min grät han igen. Då hade han kissat igonom så jag fick byta blöja och pyamas, sen var han ju pigg och vägrade ligga i sitt rum, så jag la honom hos oss. Där är han ju inte van att vara så det tog sitt lilla tag innan han kom till ro.


Var trött under dagen så vi höll oss hemma. Fick putsat våra toksmutsiga fönster och röjt lite i tvättstugan.

När Stefan kom hem plockade vi bort byggställningen, känns så sjukt bra att äntligen vaa klara med den jäkla gaveln    Nu är med andra ord vår mastodont renovering HELT färdig!!!

Fick skrivit matsedel för 4 v framöver, så nu slipper vi det dagliga problemet "Vad skall vi äta idag?" Är ju rätt lätt att göra, blev faktiskt inte en enda upprepning på 4 v, och då glömde jag ändå att skriva in paj och gryta, så det så  

Skrev även lite listor till Robin och Victor. Saker de skall ha gjort innan de går och lägger sig och saker de skall ha hunnit med innan de cyklar till skola. Så kan de kolla på dom och så slipper jag (förhoppingsvis) allt tjat! Känns ibland som man tjatar ihjäl sig! Hopp om bättring!



Natten till idag sov Abbe ännu lite bättre i sitt rum. Han vaknade vid 4.30 och fick nappen, sen sov han till 6.15, då la jag honom hos oss så somnade vi om. Kan ju bara hoppas detta fortsätter, hade varit så skönt om det funkar!


Idag kom Carolina och Mine hit. Hade en supermysig heldag ihop! Gjorde lite rolig lyxlunch idag, nygräddade frasvåfflor med gräddfil, räkor, rödlök och svart kaviar på. Har aldrig ätit det innan med det var ju supersmarrigt!!!

Sen hade Hugo önskat kladdkaka så det bakade vi imorse innan de kom. Hittade 250 gr mörk choklad som vi hade i så den blev mäktig men smarrig! Så den och massa kaffe fick vi i oss med  

Abbe och Mine hade det så mysigt ihop, de lekte brevid varann och gosade en massa, men lite kramar och mys! Så jäkla söta  


När vi satt ute i trädgården så kom plötsligt grannbarnet med 2 små kompisar och ropar glatt "Hej! Vi har rymt från dagis!!!" Hoppsan, fick följt dom tillbaka igen, haha skitungar. Lite stolta var dom allt, erkände så fort och lätt, haha.


Ikväll blir det nog att lägga sig i tid. Stefan åker till Stockholm med jobbet tidigt imorgonbitti. Vi andra skall gratulera Victor på 9 årsdagen, vara på en himla massa fotbollsmatcher osv osv. Hektiskt dag men förhoppingsvis väldigt mysig!

 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards