Alla inlägg den 7 september 2011

Av Camilla Danielsson - 7 september 2011 18:48

Igår var Abbe och jag hemma hos Carolina och Mine. Blev bjuda på supergod lunch i form av järpar med fetaost och soltorkade tomater, potatis, supergod sås och hemmainlagd gurka, mums!!! Villet tyvärr innebär  att jag aldrig kommer kunna bjuda henne på lunch igen    Försök att slå det liksom! Sen åt vi blåbärspaj (köpt som tur var, haha) och hinkade kaffe! Hade så mysigt att jag nästan glömde av tiden, så jag kom liiite för sent till Hugos dagis, väldigt pinsamt!!!

På eftermiddagen satte jag igång med mitt pluggande, fick gjort riktigt mycket och det kändes skönt att få börjat! MEN vad ovan jag är vid att plugga! Phu!


Idag har Abbe och jag varit inne i stan (Varberg) med Carolina och Mine (igen, haha, bästa sällskapet!!!) Ägnade lååååång tid på H&M, fick köpt en klänning, en kofta och två par strumpbyxor, tjocka och gos nu till hösten!

Sen blev det en tur till systemet där min kära granne Emma jobbar, himla tur att hon arbetade just idag eftersom jag var ute efter ett supergott dessertvin jag druckit hos henne! Skall ha det på cykelfesten på lördag!

Var ju tvugna att äta lite lunch med så vi tog en grillad god macka med kyckling, pesto och soltorkad tomat och en stor capuccino  , gott!
Sen körde jag hem och hämtade Hugo, de stannde kvar en liten stund till sen åkte de hit! Gav de små mat (de osv medans vi åt lunch) och sen tog vi med dom (mina andra stora barn stannde hemma, Stefan var på väg hem) och åkte till Serholts outlet i Horred. Hittade faktikst inget vi ville ha! Förvånade! Men de var inte direkt billiga och mycket stora fel på sakern, synd!

Lämnade av Abbe hemma och körde och handlade så vi kunde äta innan Victor sfotbollsträning (som sen ändå blev avblåst pga halv storm!)

Nu är det dags för mer plugg!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards