Alla inlägg den 11 september 2011

Av Camilla Danielsson - 11 september 2011 20:36

Igår var det cykelfest i samhället! Jösses säger jag bara  


Robin hade match på dagen men han cyklade dit med en kompis så vi kunde vara hemma och röja undan och städa inför kvällen.

Mina föräldrar kom och hämtade barnen vid tvåtiden och sen gick det ju jättesmidigt här hemma. Vad mycket fortare allt går när barnen inte är hemma.


Cyklade bort till samlingsplatsen ihop med grannarna som skulle det, så vi var 10 pers som trampade iväg.

Fick en välkomstrink och sedan ställa upp som på 3 led. Ett till varje rätt (vi hade fått oss tilldelat efterrätten) Sen fick varje led gå och dra 2 kuvert (ett från varje spann) så öppnade vi förrättskuvertet och gick och letade rätt på dom vi skulle till. Vi 3 par som cyklade hem till dom. Där blev vi bjudna på välkomsdrink och 2 smörgåsar med massa skagenröra på, jättegott men mättade så jag orkade inte allt och en jäkla massa vin   . Satt där 1½ timme och det blev många glada skratt, vilket gäng, helt underbara!!!
Där öppnade vi nästa kuvert och sa tack och hej till dessa människor och cyklade vidare till nästa adress. Där blev vi bjudna på en suverän välkomsdrink med någon passionssmak och sen en jättegod thai inspirerad gryta med ris och härlig sallad, så gott! är slank det nog ner en 4 glas rödtjut, blev många goa skratt men snart var det dax att säga hej då och trampa vidare.

Nu var det ju hem till oss vi skulle. Han tända lite ljus och få gjort klart chokladfounduen innan våra gäster kvar. Det ena paret kände vi inte alls och de andra paret kände vi ganska väl. Även vi bjöd på välkomsdrink sen mumsade vi på massa färska frukter (jordgubbar, vindruvor, annans, päron, banan) som vi doppade i denna ljuvliga chokladröra. Lite dessertvin, kaffe, öl och vin till detta innan vi gemensamt trampade vidare till efterfesten!
Där var det fullt ös, dans, dricka och massa roligt folk hela natten lång!

Var nog hemma vid 3, så jag sullkomligt stupade i säng, det ringde i öronen och allt snurrade men glad var jag  


Imorse var jag inte lika kaxig länge. Usch och fy att man kan må så! Självförvållat dessutom!!!
Var glad att det dröjde fram till 15 innan mamma och pappa kom med barnen. Det hade gått jättebra och de hade haft så kul!

Abbe grät när de åkte hem, haha skitunge!

Dagen har bara varit, har inte gjort så många knop. Köpte pizza ikväll, jag tog en kebabtallrik men orkade knappt hela. Fick bli min frukost/lunch/middag idag, då är det illa, haha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards