Alla inlägg den 4 september 2011

Av Camilla Danielsson - 4 september 2011 20:37

Igår kväll sa det pang bom, sen var jag snuvig, nysig, hängig och trött! Där kom den, vår första (men tyvärr inte sista) höstförkyling! La mig rätt tidigt och låg och läste lite innan jag somnade.


Abbe ville upp tidigt idag, redan 6.40, inte ok i Camillas värld! Men han hade en härlig bajsblöja så det vara bara till att gå upp och byta och sen var han pigg. La honom brevid mig i sängen och han småslumrade lite. Till slut gav han upp men då var Victor vaken så han satte sig i soffan med Abbe och kollade på tv och lät snoriga mamma sova vidare! Gullunge  


Körde en sväng till landet. Mina föräldrar var där och vi slappande, lekte och grillade korv, mysigt! Var nog sista gånen i år som vi gick där i shorts och Abbe kröp omkring barbent i gräset  

Efter ett tag kom Stefan dit, äntligen hemkommen efter sin Stockholms weekend!

Barnen blev så glada när pappa kom, haha han har ju bara varit borta över helgen!


Hugo hade fotbollsträning i eftermiddag, han tycker det är så kul! Stefan tog med Abbe så åkte de och kollade på den. Robin fick cyklat iväg till sin innebandy träing som drog igång idag igen. Nu är det några veckor där det krockar och är både innebandy och fotboll, men men det brukar funka det med!

Stefan fick klippt gräsmattan, vilket var mer än behövligt då det började likna en djungel där ute   och jag fick bort lite ogräs mellan stensättningen. SÅ nu ser trädgården lite mer anständig ut.

Trötta som vi är idag så beställde vi pizza till middag. Inte så jättegott men smidigt!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards