Alla inlägg den 3 september 2011

Av Camilla Danielsson - 3 september 2011 20:33

Idag är igen vanlig dag för idag är det Victors födelsedag, hipp hurra!!! 

För 9 år sen idag vakade jag av värkar kl 01.30 exakt! Kände att det hände grejer så vi skyndade oss att ringa barnvakt och åka in till förlossningen! 02.57 föddes underbara Victor, 9 dagar innan bf, 4245 gram och 50 cm, kort och tjock och alldels underbar!!! Tillbingade nästan hela 20 min på förlossningen, inskrivningen skedde efter hans födelse, haha.


Väckte trollet idag med paket   och frukost på sängen. Stefan är ju i Stockholm med jobbet så jag var ensam med alla 4 barnen, lite svettigt att fixa allt med en gnällig Abbe runt sig, men det gick. Victor fick ett spel till sitt Nintendo DS "Star Wars 3", ett stort ritblock, 2 påsar puttekulor, en kulpåse och ett kort. Han blev jätteglad och nöjd! Robin och Hugo fick varsin liten påse med legogubbe i och Abbe en Mickey bil (skitbillig, rea på Gekås, hehe)

Sen blev det lite stress och iväg till Victors fotbollsmatcher. Lämnade av Hugo hos Linnéa (så slapp han vara med halva dagen på och kolla på) De spelade 2 matcher och förlorade tyvärr båda, men Victor var så glad för hela laget hade sjungit för honom  

Robin åkte med en kompis till Frillesås där de hade match (hade gärna klonat mig men det är ju dessvärre lite svårt...)

Mormor, morfar och kusin Oliver kom ner och kollade på Victors sista match, sen följde de med oss hem och firade. Medan jag dukade fram lite frallor och massa pålägg så åkte pappa och hämtade Hugo, sen åt vi lite mellanmål ihop. Mamma hade med sig daimtårta, helt enligt födelsedagsbarnet önskemål   som vi åt när Robin kommit hem igen. 

Vi har som tradition att den som fyller år får bestämma maten och Victor hade den mycket goda (och dyra) smaken att välja havskräftor och räkor. Mums!!! Hade en mysig lite frossa med barnen ikväll (Hugo gillar inte skaldjur så han fick en hamburgetallrik)

Nu kollar vi (dom) på "Fångarna på fortet" och äter äckliga chips (enligt mig)


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards