Alla inlägg den 23 september 2011

Av Camilla Danielsson - 23 september 2011 22:11

Så mycket jag fått gjort idag! Gött! Hade jag gjort detta innan vi fick barn (eller ens innan vi fick Abbe  ) så hade det känts som jag knappt gjort något idag. Men det tar tid att göra allt med en pillig ettåring i hasorna!

Dammsög övervåningen (noga! Drog ut alla lådot under sängar och soffor osv) dammade alla 4 sovrum och allrummet där uppe (tar lite tid, barnens rum är det ju en del att damma i!) sen strök jag en jättehög med kläder, dammade hela nedervåningen, storstädade tvättstugan, fick bort jobbiga och svåra fläckar på ytterdörren och i trappan. Tvättat massa maskiner och röjt allmänt! Så skönt!
Stefan har kört hem bord vi skall ha imorgon på kräftskivan (blir ju 23 st, skall vara i partytält på altanen, men borden räcker ju inte, så vi lånade från motorklubben) kpöt och satt upp fönterbräda i Abbes rum, köpt och bytt lysrör i akvariumet (så slipper de stackars fiskarna simma omkring i mörkret)


Så imorgon har vi bara kvar att städa toaletterna, putsa fönsterna på övervåningen, göra efterrätt, dammsuga och skura golven nere, sätta upp partytältet, ställa iording bord, duka, fixa fördrink, fixa mat till barnen som inte vill ha kräftor, göra fint i partytältet (jag menar, det är ju faktikst kräftskiva!!!)

Men det kommer gå superbra (säger jag så kaxigt idag   ) mina föräldrar kommer ner och hjälper oss! Pappa och Stefan tar väl partytältet och det där ute, mamma kan ta Abbe så kan jag röja i fred här inne!


Jösses vilket roligt blogg inlägg det blev, hahaha, men å andra sidan så har dagen verkligen varit så här sjukt trist, så vad sjutton! 

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards