Alla inlägg den 8 september 2011

Av Camilla Danielsson - 8 september 2011 21:18

HUgo hade en ledig dag idag, så jag slapp ge mig ut imorse (de stora cyklar ju själva)

Fick fikabesök i förmiddags av Madde. Åt bullar och Ballerinakax och givetvis kaffe. Denna mammaledigheten kommer sätta sina spår...


När Stefan kom hem (han tog med lastbilen hem idag) så gjorde vi storröj på utsidan! Vår ena gavel har vi uppfart av stenplattor (som fanns här när vi köpte huset, mycket dåligt lagda! Intre gjort något underarebet alls! Men eftersom vi bara har det som parkering har vi inte brytt oss om att göra något åt den, min önskan är att få asfalterat den!) där har vi i alla fall lagt allt virke och skräp som blivit över under renoveringen (har väl åkt några vändor till tippen innan, men där var ändå en HEL del!) Barnen hjälpte till och vi fick tömt allt, så skönt!

MEN...då såg man allt ogräs mellan plattorna, och det var inte lite! Mer grönt än grått   Uscha ischa, såg inte kul ut!

När Stefan och Hugo åkte till återvinningen och sen tillbaka med lastbilen så passade jag på att börja rensa. När jag väl börjat med något har jag svårt att sluta så några timmar senare var det färdigt! SÅÅÅ fint det blev! Helt ny uppfart! Känns sjukt bra! Nu behöver man inte försöka gömma den gavlen med!


Gick in och började rulla köttbullar och skala potatis, en middag hela familjen älskar! De äter som tokar allihop! Gör på över 1 kg köttfärs nu!


Nu skall jag spana lyxfällan (känner mig så vuxen, ansvarsfull och ekonomisk när jag kollar på det  ) och äta choklabollar! Älskar chokladbollar!!!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards