Alla inlägg den 20 september 2011

Av Camilla Danielsson - 20 september 2011 21:29

Hinner ju inte med längre! HUR skall jag ha tid att jobba/plugga sen?!?!  


Förra veckan flöt på, var på urmysig tjejmiddag på onsdagen (vi är ett gäng som träffas varannan månad och går på resturang, enkelt, lätt och mysigt!) 

Torsdagen var Hugo, Abbe och jag i Kungsbacka, köpte present till Robin och Victor från deras farfar och sen var vi hos mamma och åt lunch, fikade och myste lite innan jag fick köra hem och släppa in Victor efter skolan!

På fredagen var Carolina och Mine här och hälsade på. Åt "Flygande Jacob", blåbärskaka och drack kaffe i solen, underbart  

På lördagen åkte Stefan ut till garaget i Tvååker med alla andra folkracenödar  

och hade en riktig röjardag! Han fick ta med sig Victor för han skulle spela några fotbollsmatcher i Träslövsläge, det ligger rätt nära Tvååker så han fick köra dit honom och hämta honom efter matcherna.

Vi andra åkte ner till fotbollsplanen här i Veddige och kollade på Robins match.

Sen var det dax att börja förbereda inför släkkalaset. bakade 40 frallor och 2 hallonpannacotta pajer (med Kladdkake Ballerinakex som botten, så sjukt gott!) 


I söndags var det dax för Victors och Robins släktkalas!

Gjorde 6 pajer (3 med kyckling, roccula, bacon, paprika/chili fraich och 3 med vitlöksfräst roccula, körsbärstomater, skinka som man sen ganerar med Briesot, nötter och vindruvor, mmmmmmm) sallad, dukade, röjde lite.

Vilka lyckliga barn vi fick sen! Mina föräldrar hade köpt ett X-box 360 (på Sibas lagersale) där ingick en trådlös kontroll och ett spel. Sen fick de en kontroll till och valfritt spel för 440 kr av farmor, 2 spel av sina kusiner, Kinnect (så man inte behöver kontroll till alla spel utan själv är kontrollen) av farfar (den jag var och köpte) sen kom Stefans bror och hade hitta massa spel på rea (lite äldre men det är ju skitsamma) så de fick nnog 6-7 spel av dom! Herregud vilka presenter! Barnen var överlyckliga!


Igår började äntligen öppna förskolan igen! Så mysigt! Många av oss "gamla" var där, det var kul! Fikade, lekte och sjöng! Abbe somnade gott hemma sen. Till och med så gott att han inte vaknade när det var dax att hömta Hugo. Som tur är går han ju på välrdens bästa ställe så han fick stann tills Abbe vaknade (men jag väckte honom ändå så Hugo hann hem innan de skulle äta mellanmål)


Idag har det varit en slappardag! Pratat mycket i telefon, köpt klart Robins presenter och present till grannbarnet som skall ha kalas på lördag. Röjt lite i tvättstugan typ, sovit middag med, haha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26
27
28
29 30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards