Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 21 augusti 2011 20:23

 Igår blev det inget bloogande. Hade gäster här på kvällen, åt kyckling-mango gryta med ris och sallad, cheesecake och snacks, hehe. Pimplade massa gott vin  pratade, skrattde och hade en mycket mysig kväll!


Kom i säng lite sent och kl 7 imorse ringde klockan   usch vad trött jag var då! Enda fördelen är att barnen också fick väckas tidigt så de borde vara trötta nu ikväll, bra eftersom skolam börjar imorgon!

Gav oss iväg till Frillesås där Victor skulle ha sammandrag. De vann lite men förlorade mer, men de hade väldigt kul! Till och med solen tittade fram till slut och värmde oss, gött!
Väl hemma lagade vi pannkakor, sen cyklade Robin till en kompis och Victor skulle cykla bort till skolan och spela lite boll med några kompisar. Han har aldrig cyklat ensam innan, så jag gjorde honom följde dit. Han skötte de så exemplariskt så jag gav honom tillåtelse att cykla hem själv sen när de var klara (hoppas nu bara han inte var så duktig för att mamma cyklade bakom...)

Satte Abbe bak på min cykel så efter vi lämnat Victor cyklade vi en sväng i samhället och sen till en lekplats en liten stund.

På eftermiddagen var det dax för Hugo att åka till sin träning, de två stora var fortfarande inte hemma så jag tog med Abbe ochb stack dit, Stefan tvättade gavlen på huset så länge.

Abbe blev så uppassad av massa föräldrar där idag så jag behövde knappt resa på mig under hela timmen  

Nu ligger barnen nyduschade i sina sängar, hoppas de somnar i hyffsad tid, så de inte är så trötta inför morgondagen. Tänk att jag då har 2 killar på mellanstadiet, en i 5:an och en i 3:an!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards