Alla inlägg den 8 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 8 augusti 2011 21:07

Nja, det kanske inte riktigt var sant, men Stefans semester började idag, så då känns det lite som semester för mig också!

Vädret visade väl inte sin bästa sida, morgonen började med spöregn och hagel, men sen tittade solen fram (tillfälligt visserligen) En typisk svensk sommar?!


Vaknade av att rektorn ringde idag, han erbjöd mig ett jobb! Kul! Men jag tackade faktiskt nej...kändes lite snopet nästan! Jag har ju planerat för att vara mammaledig ett år till, tycker Abbe är för liten för förskolan ännu. Så jag valde att följa min plan jag haft hela tiden. Dumt kanske, men jag tror inte det, det käns rätt!


Körde upp till Kungsbacka idag, först lämnade vi av kusinen som sovit här och sen åkte vi till Atelje Utell (där Abbe tog sina 1-årskort) och valde vilka vi ville ha i albumet, han är såååå söt (japp, jag är partisk!  )

Efter det körde vi till mina föräldrar för att låna Abbes resesäng (skall se om vi kan trycka in den i husvagnen vi hyrt) Där blev vi bjudna på smarrig middag och fika, supergott! Barnen lekte som tokar, de älskar att vara hos mormor och morfar, trivs så bra där!


Väl hemma igen så var plötsligt klockan rätt mycket! Barnen lekte lite med grannungarna, Stefan målade lite mer på husgaveln och jag skrev packningslistor inför semestern (är "list-fan"! Klarar mig inte utan listor!!!)

Sen insåg jag att Robin och Hugo såg ut som riktiga troll i huvet, så det var bara att sätta dom på en kökstol och ta fram saxen, tror det blev rätt ok, kanske inte direkt som de önskat, men hey, jag är liksom ingen frisör, bara väldigt billig  !

Det duger säkert, med god vilja och mycket hårgele kan Robin nog få snelugg   !

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards