Alla inlägg den 19 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 19 augusti 2011 19:39

Glömde visst av detta igår, hoppsan   Nej det får inte bli något tvång, mer en kul grej. Men eftersom jag lider av kraftigt teflonminne är det rätt skönt att kunna gå tillbaka och läsa vad jag gjort på dagarna, haha.


Så, vad hände igår då? Jo, jag hade en liten egen förskolegrupp här kan man väl säga. Först mina egna 4 barn, sen hade ju Frida sovit över så hon var ju kvar, sen var Linnéa hos Hugo och lekte, sen kom en vännina och 4 av hennes barn, plötsligt kom Victors tvillingkompisar (som bor på gatan) då var vi 12 barn och 3 vuxna till fikat, sen när Linnea skulle hem kom hennes lillasyster in en stund med, så 13 ungar   i åldrarna 1-11 år, jättemysigt!

Grillade på kvällen sen åkte Stefan på möte på motorklubben. Jag och barnen spelade Uno!


Idag är det Stefans sista semesterdag. Mina föräldrar kom hit på besök. Bakade chokladsockerkaka och bjöd på munkar. Sen lagade vi "Flygande Jacob" till middag som vi bjöd på, gud vad enkelt och gott det är, gör man alldeles för sällan!

Mamma och jag drackl lite vin till. Sen skulle Robin in till Varberg och spela fotbollsmatch, Stefan körde med honom in och så lämnade han Victor på sin fotbollsträning på vägen. "Då hämtar jag dig sen" sa jag så käckt...tills jag kom på att jag satt med ett vinglas i handen, hoppsan  . Mina föräldrar stannade kvar till hans träning var slut så fick pappa hämta honom, haha, tokigt det kan bli.

Nu blir det en fredagsmys kväll, regnet bara öser ner och det blåser massa, skitväder! Håller oss inne, Stefan skall baka scones som vi kan mumsa på, gott gott!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards