Alla inlägg den 31 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 31 augusti 2011 20:00

Idag hade barnen studiedag. Hann de ens börja skolan?!  


Josefin och Almer kom hit så la jag en trött Abbe i vagnen och vi gick en promenad, jättemysigt! De 3 stora valde att stanna hemma själva under tiden.


När Stefan kom hem från jobbet tog vi ett krafttag i vårt sovrum! Åh så skönt!!! Skruvade ner Abbes säng och bar upp den till hans rum! Hur nu detta skall gå?!?!?! Är riktigt nervös! Han som alltid vaknar några gånger per natt och vill ha nappen, han kanske vägrar somna om i sitt rum?! USch, både spännande och skrämmande!

Haha känns lite som man är första gågs förälder igen, var så måga år sen man gjorde detta! De andra tre har flyttat till eget rum mellan 8-11 månader ålder, vet inte varför just Abbe blev kvar hos oss så länge. Kan kanske ha något att göra med att han är minsta och sista barnet   


Sen röjde vi undan allt som låg i sovrummet, varför har vi samlat så mycket där inne?! Fick dragit fram alla plastbackar under sängen (de med vinterkläder, skor, skridskor osv osv i) och dammsugit ordentligt! Sen dammade vi hela rummet och bytte sängkläder! Känns sååååå skönt!!!

Stort rummet blev när spjälsängen försvann, haha, ovant! Får se om vi ger upp och kånkar ner den igen, känns dessvärre inte helt omöjligt.

När jag ändå var i dammartaget, så dammade jag resten av nedervåniingen med.


Nu har vi lagt alla barnen, de två största kolla på "Robinsson" i Robins rum. Abbe gick faktikst med på att somna i sitt rum, vi la honom så protosterade han en gång sen tystande han av sig själv och somnade    Jättechockad! Men som sagt, vi får se hur det går sen. Men det känns ju ändå som han känner sig trygg i sitt rum, eller så var han bara alldeles för trött för att orka protestera.


Åh glömde ju! Abbe gick lite idag, först typ 5 steg, sen lite senare 1-3 st vid några tillfällen och på kvällen tog han 4 till   Min älskade lille plutt! Skall det släppa nu tro? Hoppas han vågar lite mer imorgon!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards