Alla inlägg den 25 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 25 augusti 2011 22:14

Japp, jag kommer nog snart rulla fram. Hlet värdelöst viktmässigt att vara mammaledig  

Linda och hennes barn Linnéa (Hugos bästa kompis/flickvän) och Elin kom hit idag. Linnéa och Hugo är jämngamla och Elin och Abbe med, så det är toppen! Slände ihop en smarrig blåbärskaka att ha till fikat, vilket resulterade i att även Camilla kom på lite fika, mysigt.

Barnen toklekte och vi tokpratade  

Fixade enkel korv och bröd till lunch, smidigt och alla barn gillar det!


På eftermiddagen tog jag itu med vinterkläderna, fy vad trist det är!!! Tråkigt att gå igenom, tråkigt att köpa nya och tråkigt att bo i ett land där vi behöver dom (hehe jag är INGEN vinter människa...alls!)

Robin hade 1 par termobyxor och en vinterjacka (men sen en flreece och höstjacka vi kan kombinera vid kris) tror det räcker, han är ju ändå 11 år och de leker inte på samma sätt längre.

Victor hade 2 par termobyxor och en vinterjacka (men samma extra kombination som Robin)

Hugo hade 2 overaller, 3 vinterjackor, 1 par termobyxor och 1 ställ fodrade regnkläder (de sjöng visserligen på sista versen så där får vi nog köpa en storlek större) annars behövde inte han något mer.

Abbes tog jag aldrig fram, får ta det någon annan dag men jag är rätt säker på att vi har till honom. Han kommer ju ändå inte gå på förskola ännu och sååå mycket kommer vi nog inte vara ute i kylan  

Mössor hade vi så vi nog kunde fylla en mindre bassäng, halsdukar fanns men vanliga tunna fingervantar belv vi nog av med 100 par förra vintern så det får jag storshoppa snart igen (Fy så jobbigt, måste nu ta en tur till Gekås med andra ord, hehehe)

Under tiden jag slet med detta rullade Stefan köttbullar, kokade potatis och morötter som vi kunde kalasa på till middag! Hela familjens favvo mat, eller kanske inte favvo men alla äter som hästar i alla fall!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards