Alla inlägg den 27 augusti 2011

Av Camilla Danielsson - 27 augusti 2011 18:04

Oj vilken lördag!
Fastnade i en tokbra bok igår så jag somnade lite för sent  

Stefan jobbade imorse så jag höll verkligen tummarna att Abbe skulle ta sovmorgon! Det gjorde han, men det hjälpte inte mig, vaknade vid strax efter 7 av ett jäkla åskoväder! Långa mullranden, lika bra att gå upp som inte verkade ge sig så jag gick upp. Sen har det åskat till och från heeeela dagen, helt sjukt!


Hugo skulle på kalas till en dagiskompis idag, han ville promt ha med mig under kalaset (vilket han aldrig varit så noga med innan) så jag och Abbe fick stanna där. De två stora var ensamma hemma så länge.

Blev bjudna på korv med bröd och tårta   och kaffe, gott gott (ovanligt att jag fikar va?!)

Sen var det bara hem och sticka igen. Skulle ju till min kompis som köpt nytt hus (blåbärskakan bakade jag imorse så det var klart!) Stefan skulle ju varit hemma och målat så länge, men det spöregande ju så det sket sig. Jättebra enligt mig för då kunde jag lägga Abbe så fick han sova i lugn och ro hemma. Så egentligen skulle jag åka med alla 4 barnen, men i slutändan hade jag bara med mig Victor (hans 2 klasskompisar var där så han var väldigt pigg på att följa med) Zandra var där med sina barn (Johannes, Emma, Lisa) och Maria var där med sina 3 (Ludvig, Mathilda, William) så var ju Åsas 3 barn hemma med (Albin, Julia, Elin) så det var verkligen full rulle! Zandra hade med sig 2 kladdkakor, Maria glass och jag blåbärskaka och vaniljsås.

Huset var alldeles underbart och hade sån underbar utsikt över en liten konstgjord sjö, äppelträdsplantage och kohage!

Vi satt länge och pratade och fikade    (japp, lyckades banne mig klämma in två fikor på en dag!!!) Hade supermysigt!

Nu är jag rätt trött. Skall snart hitta på någon mysig lördagsmat och sen ägna kvällen hemma i soffan i lugn och ro!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards