Alla inlägg under oktober 2011

Av Camilla Danielsson - 2 oktober 2011 22:02

Ägnad förmiddagen åt lite pluggande   , shit vad trist det är!!! Har verkligen insett att jag inte är någon studie människa! Hur skall detta gå med mina planer??? Hmm, 3,5 år på högskola när man suger på att plugga, känns ju som en rätt kass kombination!!!


Mamma fyller 58 år    på tisdag ,så idag hade hon kalas. Körde förbi Freeport på ditvägen så sprnag jag in och köpte hennes present. Hon såg några koppar på Lob design när vi där sist, jättesöta i lite gammaldax stil, 4 olika färger/paket och guldkant. Köpte ett paket, 299 kr kostade dom, men det är hon mer än värd!
Blev bjudna på underbar middag! Kokt potatis, lövbiff som hon hade rullat in persiljesmör i, stekt och sen låtit koka i såsen, himelskt gott!!!

Sen blev det kakor och kaffe oh sen dök det även upp 3 (!!!) olika tårtor! Sol m inte det räckte ställde hon fram godis och chips med   

När vi väl kommit hem igen slängde vi Hugo och Abbe i säng, Robin säger att han är hungrig???!!! What?! Hopp, bara att värma kycklingspetten, riset och jordötssåsen som var över från igår. Han åt banne mig upp allt!


Nu avnjuter jag ett (eller kanske två) glas Pepsi Max och kollar på "Sex and the city" på tv, rolig, mysig och lite hysterisk film!

Imorgon har jag en FULLSPÄCKAD dag framför mig, vojne vojne.

Av Camilla Danielsson - 1 oktober 2011 20:56

Idag var det äntligen dax för Varbergs barnmarknad! Jag och Carolina körde dit ihop, hon hade med sig lilla Mine med. Täkte vara där 30 min innan de öppnade, äta fruksot i bilen osv. Jag tog med kaffe och fika och hon gjorde smörgåsar. Så kom vi fram, laddade som få! Ridå! Världens kö!!! Var bara atta skippa frukosten och ställa oss där!

Var knökat med folk och hysteriskt med kläder! Fanns inte en chans att gå igenom alla. Lite för mycket tom! Men men. Hittade mycket fint!

Robin fick ett par jeans och en vit tjocktröja med luva från Nike (någon lite mer sportig sak, stog Nike sports med orange gummi typ). Victor fick ett par jenas, en tjock luvtröja med dragkejda (grå Nike även den) 2 stickade tröjor (en svart med svart/vit/grå rutor som står på högkant och en brun/vit randig) och en turkos piké tröja. Hugo fick en tunn långarmad randig tröja. Abbe fick 2 par jeans och en grön Nova star mössa (såg helt oanvänd ut!!!)  och så köpte jag fingerdjur i typ, 12 st. Allt för 220 kr!!! Sjukt billigt! Allt såg nytt ut, fräscht och snyggt.


Hem och vila lite! Sen fick jag köra in till stan igen för att hämta min förtjänst och de kläder jag inte fick sålt. Lkite tog jag hem och lägger ut på tradera och en del lämnade jag kvar så skickas de till Littauen.

När jag ändå var i stan en lördagkväll så köpte jag lite Thaimat med hem. Barnen fick kycklingspett med jordnötssås och ris och Stefan och jag fick Kyckling med Peanangcurry, grönsaker, ris och äggudlar. Gött!


Fick även klippt Hugo, Robin och Abbe ikväll! Det var klipp premiär för Abbe! Tog hans långa fjös vid öronen och i nacken och klippte upp lite vid luggen. Får se resultatet bättre imorgon. Orkar ändå inte justera idag, sjukt trött!!!


Nu är det lördagsmys med popcorn, godisbilar och "Fångarna på fortet"

Ovido - Quiz & Flashcards